Gjobat për maskat, qytetarët ruajnë shëndetin dhe “xhepin”

Prej datës 15 Tetor, përmes një akti normativ qeveria ka bërë të detyrueshmë vendosjen e maskës edhe në ambjente të hapura. Por vetë qytetarët ç’mendojnë për këtë gjobë? A iu duket ajo e drejtë dhe e përballueshme?