Gjobat për maskën, mbi 14 mijë masa, Tirana me mosbindjen më të madhe

Mbi 14 mijë gjoba 3 mijë lekëshe janë vendosur nga policia e shtetit që prej datës 15 tetor kur hyri në fuqi dhe akti administrativ për mbajtjen e maskave në ambientet e jashtme.