Gjokuta: Taksa progresive s’ka funksionuar. Prifti: Po taksojmë “mendjen”

Gati dy muaj e gjysmë na ndajnë nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare. Beteja politike ka nisur dhe në qendër është vendosur ekonomia. Kjo edhe për faktin se vendi po përballet me krizën më të fortë ekonomike që prej falimentimit të piramidave në vitin famëkeq 1997.