Gjonaj në OKB: Reforma në drejtësi ka shënuar pikë kthese për Shqipërinë

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka marrë pjesë në sesionin e posaçëm të asamblesë së përgjithshme së OKB për luftën kundër korrupsionit. Gjatë fjalimit të saj Gjonaj ka nënvizuar së reforma në drejtësi dhe rezultatet e saj kanë qenë një pikë kthese për luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar në Shqipëri.