Gjoni: Dashuri perverse mes PS dhe PD

Deputeti i pavarur i Parlamentit, Ralf Gjoni, deklaroi në “Ditari” në A2 CNN se mes Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike ekziston një “dashuri perverse”, që, sipas tij, vihet re në seancat parlamentare ku mazhoranca “vazhdon e flirton me letra dashuriçkash me opozitën rrugore”.

Shkarkoni aplikacionin e A2