Gjoni: PS-PD-LSI rrotullohen treshe në krevat

Deputeti Ralf Gjoni, në një lidhje direkte me studion e “Dita jonë” në A2, deklaroi se në një kohë kur “besueshmëria e institucioneve dhe partive politike në Shqipëri është në nivelet më të ulëta historike”, tre partitë më të mëdha në vend (PS, PD dhe LSI) “i shkelin syrin njëri-tjetrit dhe rrotullohen treshe në krevat”.