Gjoni: Rama nuk largohet lehtë, do t’i shkojë në fund ëndrrave të tij

Pedagogia Edlira Gjoni, e ftuar në emisionin Absolut 4, u shpreh se kryeministri Rama ka gjithçka në dorë dhe sipas saj, ai nuk do të largohet lehtë nëse nuk realizon të gjitha ëndrrat që ka pasur në plan.