Gjuha e dhunës në parlament, debati jashtë etikës dhe kontrolli i deputetëve

Publikuar më: 23/9/2022, ora 14:50

Gjuha e dhunës në parlament, debati jashtë etikës dhe kontrolli i deputetëve

Publikuar më: 23/9/2022, ora 14:50

Prej kohesh në parlament, niveli i debatit është jo ai që duhet për atë që përfaqëson ajo sall. Përse deputetët, që e dinë që janë duke u ndjekur nga një audiencë e lartë, zgjedhin ta bëjnë këtë formë debatin? Për këtë temë u diskutua në Debatin e mesditës në A2 CNN, ku ishte e ftuar pedagogia Irena Myzeqari.

Gjuha e dhunës në parlament, debati jashtë etikës dhe kontrolli i deputetëve

Publikuar më: 23/9/2022, ora 14:50

Prej kohesh në parlament, niveli i debatit është jo ai që duhet për atë që përfaqëson ajo sall. Përse deputetët, që e dinë që janë duke u ndjekur nga një audiencë e lartë, zgjedhin ta bëjnë këtë formë debatin? Për këtë temë u diskutua në Debatin e mesditës në A2 CNN, ku ishte e ftuar pedagogia Irena Myzeqari.