Gjuha e politikës, Erion Kristo: Janë një palë politikanësh me dy lloj rrobash

Publikuar më: 25/11/2021, ora 20:39

Gjuha e politikës, Erion Kristo: Janë një palë politikanësh me dy lloj rrobash

Publikuar më: 25/11/2021, ora 20:39

Pedagogu i komunikimit, Erion Kristo ishte i ftuar në emisionin “Debat” në A2 CNN ku foli rreth gjuhës së ashpër të përdorur nga politikanët sidomos në seancat e Kuvendit. Sipas Kristos, po të shikosh me kujdes do të vihet re se palët politike duket sikur kanë një dakordësi mes tyre për gjuhën që përdorin dhe shtoi se ky lloj leksiku i ka ndarë shqiptarët në dy grupe.

Gjuha e politikës, Erion Kristo: Janë një palë politikanësh me dy lloj rrobash

Publikuar më: 25/11/2021, ora 20:39

Pedagogu i komunikimit, Erion Kristo ishte i ftuar në emisionin “Debat” në A2 CNN ku foli rreth gjuhës së ashpër të përdorur nga politikanët sidomos në seancat e Kuvendit. Sipas Kristos, po të shikosh me kujdes do të vihet re se palët politike duket sikur kanë një dakordësi mes tyre për gjuhën që përdorin dhe shtoi se ky lloj leksiku i ka ndarë shqiptarët në dy grupe.