“Gjuha e thyer, gjuha që thyen”

“Gjuha e thyer, gjuha që thyen” është libri i fundit i autorit, publicistit dhe gjuhëtarit Ardian Vehbiu. Libri përbën një vëzhgim mbi lirinë e fjalës publike në Shqipërinë totalitare. Në studion e “Dita jonë” shkrimtari dha më shumë detaje rreth botimit të tij të fundit.