Gjurmimi i të infektuarve, Apple dhe Google bëhen bashkë kundër pandemisë Covid-19

Apple dhe Google bashkojnë forcat kundër virusit pandemik. Dy kompanitë e mëdha po zhvillojnë së bashku një teknologji për t’i lajmëruar personat nëse kanë rënë në kontakt së fundmi me të infektuar me Covid-19.