“Gjurmo të vërtetën”, fushata e BE në Tiranë për informacione të sakta

Publikuar më: 1/2/2023, ora 12:37

“Gjurmo të vërtetën”, fushata e BE në Tiranë për informacione të sakta

Publikuar më: 1/2/2023, ora 12:37

Përmes këtij tuneli, një instalacion i vendosur pranë sheshit “Skënderbej”, tregohet se si çdo ditë hyjmë dhe përballemi me një mori informacionesh, të vërteta, të rreme, keqinformime dhe pasaktësi.

“Gjurmo të vërtetën”, fushata e BE në Tiranë për informacione të sakta

Publikuar më: 1/2/2023, ora 12:37

Përmes këtij tuneli, një instalacion i vendosur pranë sheshit “Skënderbej”, tregohet se si çdo ditë hyjmë dhe përballemi me një mori informacionesh, të vërteta, të rreme, keqinformime dhe pasaktësi.