Gjykata e Lartë vendos rikthimin në qeli, Lulzim Berisha në arrati

Publikuar më: 7/12/2021, ora 19:25

Gjykata e Lartë vendos rikthimin në qeli, Lulzim Berisha në arrati

Publikuar më: 7/12/2021, ora 19:25

Gjykata e Lartë vendosi se Lulzim Berisha, ish-drejtues i Bandës së Durrësit, duhet të rikthehet në qeli për të vuajtur dënimin edhe për 5 vite. Vendimi i Gjykatës së Lartë rrëzon kështu vendimin e Gjykatës së Apelit të Durrësit, që kishte vendosur lirimin nga qelia të Berishës, dhe vuajtjen e pjesës tjetër të dënimit me shërbim prove.

Gjykata e Lartë vendos rikthimin në qeli, Lulzim Berisha në arrati

Publikuar më: 7/12/2021, ora 19:25

Gjykata e Lartë vendosi se Lulzim Berisha, ish-drejtues i Bandës së Durrësit, duhet të rikthehet në qeli për të vuajtur dënimin edhe për 5 vite. Vendimi i Gjykatës së Lartë rrëzon kështu vendimin e Gjykatës së Apelit të Durrësit, që kishte vendosur lirimin nga qelia të Berishës, dhe vuajtjen e pjesës tjetër të dënimit me shërbim prove.