Gjykata e Posaçme merr vendimin për Fredi Belerin

Publikuar më: 22/5/2023, ora 20:02

Gjykata e Posaçme merr vendimin për Fredi Belerin

Publikuar më: 22/5/2023, ora 20:02

Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) ka lënë në masën e sigurisë “arrest me burg” Fredi Belerin dhe Pandeli Kokaveshin, duke pranuar kështu kërkesën e SPAK për qëndrimin pas hekurave të kreut të sapozgjedhur të Bashkisë së Himarës dhe mikut të tij të ngushtë.

Gjykata e Posaçme merr vendimin për Fredi Belerin

Publikuar më: 22/5/2023, ora 20:02

Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) ka lënë në masën e sigurisë “arrest me burg” Fredi Belerin dhe Pandeli Kokaveshin, duke pranuar kështu kërkesën e SPAK për qëndrimin pas hekurave të kreut të sapozgjedhur të Bashkisë së Himarës dhe mikut të tij të ngushtë.