“Gjykata Kushtetuese brenda vitit”, Kim dhe Soreca takohen me kreun e KED, Tusha

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, dhe ai i Bashkimit Europian, Luigi Soreca, duken optimistë që Shqipëria do të ketë një Gjykatë Kushtetuese funksionale brenda fundit të vitit, një afat i përmendur edhe më herët nga presidenti Meta, kreu i Kuvendit Ruçi, dhe vetë ambasadorët.