Gjykata Kushtetuese në fund të vitit, Ferhati: Vështirë, por jo e pamundur

Klotilda Ferhati Bushka, deputete e Partisë Socialiste dhe anëtare e Komisionit të Ligjeve, deklaroi në studion e “Ditari” në A2 se “bërja funksionale e Gjykatës Kushtetuese është prioritet mbi prioritete”, por shtoi se që të bëhet diçka e tillë që në fund të këtij viti është e vështirë.