Gjylameti: PS, ekip fitues në Korçë, do të çojmë përpara projektet e nisura, ndërhyjmë dhe në fshat

Blerina Gjylameti, e dyta në listën e PS në Qarkun e Korçës, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 për fushatën elektorale dhe pritshmëritë e saj nga zgjedhjet e 25 prillit.