Gjyqi ndaj Shullazit zhvillohet pa avokatë dhe të pandehur në sallë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 15:05

Gjyqi ndaj Shullazit zhvillohet pa avokatë dhe të pandehur në sallë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 15:05