Gjyqi pa avokatë, Apeli “vulos” Shullazin, 55 vite burg për të dhe grupin

Publikuar më: 3/12/2021, ora 19:36

Gjyqi pa avokatë, Apeli “vulos” Shullazin, 55 vite burg për të dhe grupin

Publikuar më: 3/12/2021, ora 19:36

Gjykata e Posaçme e Apelit la në fuqi dënimin e dhënë nga Shkalla e Parë me 55 vite burg në total për Emiliano Shullazin dhe grupit, të akuzuar për "gjobëvënie" dhe "grup të strukturuar kriminal". Vazhdimin e gjyqit pa avokatë, gjykata e argumentoi me faktin se të pandehurit kishin abuzuar me të drejtën e mbrojtjes dhe se me sjelljen e tyre po pengonin procesin.

Gjyqi pa avokatë, Apeli “vulos” Shullazin, 55 vite burg për të dhe grupin

Publikuar më: 3/12/2021, ora 19:36

Gjykata e Posaçme e Apelit la në fuqi dënimin e dhënë nga Shkalla e Parë me 55 vite burg në total për Emiliano Shullazin dhe grupit, të akuzuar për "gjobëvënie" dhe "grup të strukturuar kriminal". Vazhdimin e gjyqit pa avokatë, gjykata e argumentoi me faktin se të pandehurit kishin abuzuar me të drejtën e mbrojtjes dhe se me sjelljen e tyre po pengonin procesin.