Gjyqtarja e akuzuar për korrupsion përplaset me Policinë

Këtë të shtunë pritet masa e sigurisë për gjyqtaren Mimoza Margjeka, e cila akuzohet se liroi një të burgosur në këmbim të 6 mijë eurove. Por teksa i drejtohej gjykatës me disa orë vonesë, mes Margjekës dhe efektivëve të policisë që e shoqëronin ka pasur debate dhe tension.