Goditen 4 banda droge në Itali, 27 të arrestuar, mes tyre 21 shqiptarë – A2

Goditen 4 banda droge në Itali, 27 të arrestuar, mes tyre 21 shqiptarë

27 persona kanë përfunduar në pranga pas një operacioni anti-kanabis të shtrirë në Shqipëri dhe në Itali.