Goditet impianti kimik në Severodonetsk, luftime rrugë më rrugë mes Rusisë dhe Ukrainës

Publikuar më: 12/6/2022, ora 10:44

Goditet impianti kimik në Severodonetsk, luftime rrugë më rrugë mes Rusisë dhe Ukrainës

Publikuar më: 12/6/2022, ora 10:44

Intensifikohen luftimet mes Ukrainës dhe Rusisë në Donbas, ku beteja kryesore po zhvillohet për qytetin strategjik Severodonjesk. Ushtria e Moskës ka goditur impiantin kimik, duke detyruar civilët të largohen. Ukraina kërkon më shumë armë nga perëndimi dhe thotë se ka fituar terren në Zaporizhia dhe Kerson.

Goditet impianti kimik në Severodonetsk, luftime rrugë më rrugë mes Rusisë dhe Ukrainës

Publikuar më: 12/6/2022, ora 10:44

Intensifikohen luftimet mes Ukrainës dhe Rusisë në Donbas, ku beteja kryesore po zhvillohet për qytetin strategjik Severodonjesk. Ushtria e Moskës ka goditur impiantin kimik, duke detyruar civilët të largohen. Ukraina kërkon më shumë armë nga perëndimi dhe thotë se ka fituar terren në Zaporizhia dhe Kerson.