Goditja e turizmit, sektori me 384 mijë të punësuar

Goditja që ka marrë turizmi nga pandemia e Covid-19 konsiderohet edhe një ndër arsyet e recesionit të fortë ekonomik që do të pësojë këtë vit Shqipëria. Fakt ky i vënë në dukje në raportet e FMN dhe Bankës Botërore, që për 2020-ën parashikojnë një rënie të ekonomisë sonë me mbi 7%.