Goditja nga pandemia: U mbyllën 1500 biznese dhe 27 mijë vende pune

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:58

Goditja nga pandemia: U mbyllën 1500 biznese dhe 27 mijë vende pune

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:58

Kriza e shkaktuar nga Covid-19 pati pasoja të rënda mbi biznesin. Sipas të dhënave që raporton INSTAT, krahasuar me vitin 2019, industria dhe shërbimet humbën 27 mijë vende pune dhe rreth 950 milionë euro në xhiro të munguar.

Goditja nga pandemia: U mbyllën 1500 biznese dhe 27 mijë vende pune

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:58

Kriza e shkaktuar nga Covid-19 pati pasoja të rënda mbi biznesin. Sipas të dhënave që raporton INSTAT, krahasuar me vitin 2019, industria dhe shërbimet humbën 27 mijë vende pune dhe rreth 950 milionë euro në xhiro të munguar.