Godole: Sigurimi i Shtetit ka rekrutuar edhe në pranverën e vitit 1990

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:42

Godole: Sigurimi i Shtetit ka rekrutuar edhe në pranverën e vitit 1990

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:42

Jonila Godole, pedagoge, drejtore e Institutit për drejtësi, media dhe kulturë, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për çështjen më të përfolur të ditëve të fundit, atë të Autoritetit të Dosjeve dhe të shtetasit I.M. ish-pjesëtar i Sigurimit të Shtetit.

Godole: Sigurimi i Shtetit ka rekrutuar edhe në pranverën e vitit 1990

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:42

Jonila Godole, pedagoge, drejtore e Institutit për drejtësi, media dhe kulturë, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për çështjen më të përfolur të ditëve të fundit, atë të Autoritetit të Dosjeve dhe të shtetasit I.M. ish-pjesëtar i Sigurimit të Shtetit.