Gola: Gara e fortë dhe kandidatët e shumtë kanë shtuar balotazhet

Publikuar më: 17/10/2021, ora 21:35

Gola: Gara e fortë dhe kandidatët e shumtë kanë shtuar balotazhet

Publikuar më: 17/10/2021, ora 21:35

Gazetari Ideal Gola komenton zgjedhjet vendore në Kosovë.