Gonxhja: Jemi pranë kapjes së mesatares së BE-së për aksidentet dhe fatalitetet

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:47

Gonxhja: Jemi pranë kapjes së mesatares së BE-së për aksidentet dhe fatalitetet

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:47

Drejtor i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Blendi Gonxhja, tha në Ditarin e A2 CNN statistikat pozitive të aksidenteve ishin shkak për njohjen e patentave shqiptare nga ana e Gjermanisë. Sipas tij, në projeksionin e sivjetshëm Shqipëria shkon në 59 fatalitete për 1 milion banorë, ndërkohë vendet e BE-së kanë mesatare 44 fatalitete për 1 milion banorë.

Gonxhja: Jemi pranë kapjes së mesatares së BE-së për aksidentet dhe fatalitetet

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:47

Drejtor i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Blendi Gonxhja, tha në Ditarin e A2 CNN statistikat pozitive të aksidenteve ishin shkak për njohjen e patentave shqiptare nga ana e Gjermanisë. Sipas tij, në projeksionin e sivjetshëm Shqipëria shkon në 59 fatalitete për 1 milion banorë, ndërkohë vendet e BE-së kanë mesatare 44 fatalitete për 1 milion banorë.