Grabitja në Rinas, ish-shefi i sigurisë së aviacionit: Përgjegjësia e autoritetit civil dhe policisë

Drejtuesit më të lartë të institucioneve drejtojnë gishtin mbi firmën kineze koncesionare për vjedhjen e 9 prillit në pistën e aeroportit të Rinasi.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN