Grabitjet në Rinas, arrestohen vëllezërit Klement dhe Eldi Çala

Vëllezërit Klement dhe Eldi Çala, të akuzuar për një sërë grabitjesh më armë dhe dhunë në zonën e Rinasit dhe në aeroportin e Rinasit, janë vënë në pranga pas një megaoperacioni të policisë, ku kanë marrë pjesë rreth 300 forca policore.