“Green Pass” për baret dhe restorantet, Mira Pogaçi: Masë e cunguar, shkakton më shumë probleme

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:27

“Green Pass” për baret dhe restorantet, Mira Pogaçi: Masë e cunguar, shkakton më shumë probleme

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:27

Për drejtoreshën ekzekutive të “Shoqatës Tregtare të Shqipërisë”, Mira Pogaçi vendosja e “pasaportës së gjelbër” vetëm për baret dhe restorantet është një masë e cunguar. Sipas Pogaçit, këto masa gjysmake shkaktojnë më shumë probleme dhe kufizojnë vetëm një sektor të caktuar duke e dëmtuar atë.

“Green Pass” për baret dhe restorantet, Mira Pogaçi: Masë e cunguar, shkakton më shumë probleme

Publikuar më: 10/11/2021, ora 21:27

Për drejtoreshën ekzekutive të “Shoqatës Tregtare të Shqipërisë”, Mira Pogaçi vendosja e “pasaportës së gjelbër” vetëm për baret dhe restorantet është një masë e cunguar. Sipas Pogaçit, këto masa gjysmake shkaktojnë më shumë probleme dhe kufizojnë vetëm një sektor të caktuar duke e dëmtuar atë.