Greva e pedagogëve, dy skenarët e mundshëm – A2

Greva e pedagogëve, dy skenarët e mundshëm

Arlind Qori, pedagogu i Shkencave Sociale dhe aktivist i Lëvizjes për Universitetin deklaroi sot në mëngjes për emisionin “Dita Jonë” se edhe pse janë të vetëm në grevë, do ta vazhdojnë rezistencën.

Shkarkoni aplikacionin e A2