Greva paralizon Parisin, qytetarët kundër Macron për reformat në pensione

Macron zemëron sërish francezët. Parisi po përballet me bllokime të mëdha, trafik kilometrik dhe turma masive në pak linja metroje aktive, ndërsa punonjësit e transportit janë në grevë kundër reformës së pensioneve.