Grevistët në Poçem dhe Ballsh: Të vendosur deri në vetëflijim – A2

Grevistët në Poçem dhe Ballsh: Të vendosur deri në vetëflijim

Ndoshta vetëm në vendin tonë mund të ndodhë që punonjësit të detyrohen të futen në grevë urie për të marrë pagat e tyre.