Grezda në A2: Glasgow? Po humbe më mirë mos dil, fatmirësisht luhet çdo tre ditë – A2

Grezda në A2: Glasgow? Po humbe më mirë mos dil, fatmirësisht luhet çdo tre ditë

Glasgow, ambientimi me “ferrin” e Ibrox, Kombëtarja, dhe objektivat e ardhshme. Për këto dhe të tjera foli sot sulmuesi i Kombëtares dhe të gjigantëve skocezë të Rangers Glasgow, i ftuar në studiot e A2.

Në bashkëbisedimin me gazetarin Erald Kodheli, Grezda nuk mohoi që impakti i parë me Skocinë nuk ka qenë i thjeshtë. “Në Glasgow fryn një erë e ftohte dhe bie shi pa pushim, por tani kam filluar të njoh qytetin dhe më pëlqen, sidomos më pëlqejnë njerëzit”, rrëfen.