Grida Duma në A2 nuk mohon protestat: Vjedhja e votave ka ndodhur jashtë kutive, ne kemi provat

Grida Duma, e cila është kandidatja e katërt më e votuar në listën e PD në Tiranë, ishte e ftuar në Ditari në A2 me Alba Alishanin, nga ku foli për rezultatin e opozitës dhe hapat e radhës që do të ndërmarrë PD-ja në vazhdim.