Grip me temperatura ekstreme, mjekët: Respektoni dozat dhe oraret, ruani qetësinë

Gripi vijon qarkullimin me intensitet të lartë. Edhe pse në javën e gjashtë specialisitët kanë vënë re një rënie të rasteve të prekur, sëmundshmëria nga Ah1n1 dhe gripi i tipit B është 7% më i lartë se në të njëjtën periudhë të një viti më parë.