Gripi i shpendëve në Shqipëri, H5N8 rrezik i ulët për njerëzit. Ushqimet të gatuhen mirë

Pas konfirmimit të tre vatrave me gripin e shpendëve edhe në Shqipëri, ekspertët flasin për ndikimin e virusit në shëndetin publik. Silva Bino sqaron popullatën se rreziku nga H5N8 është i ulët dhe se produktet e shpendëve mund t’i konsumojnë, por pasi të jenë gatuar mirë.