Gripi vjen në Shqipëri, identifikohen dy raste me AH1N1, ngatërrohet me Covidin

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:57

Gripi vjen në Shqipëri, identifikohen dy raste me AH1N1, ngatërrohet me Covidin

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:57

Identifikohen rastet e para me gripin e stinës. AH1N1 është gripi që qarkullon këtë periudhe krahas koronavirusit. Ekspertët e Shëndetit Publik kanë konfirmuar praninë edhe të virozave të tjera respiratore të cilat pritet ta rëndojnë situatën këtë dimër. Ata bëjnë thirrje për mbajtjen e maskës dhe shmangien e grumbullimeve të mëdha.

Gripi vjen në Shqipëri, identifikohen dy raste me AH1N1, ngatërrohet me Covidin

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:57

Identifikohen rastet e para me gripin e stinës. AH1N1 është gripi që qarkullon këtë periudhe krahas koronavirusit. Ekspertët e Shëndetit Publik kanë konfirmuar praninë edhe të virozave të tjera respiratore të cilat pritet ta rëndojnë situatën këtë dimër. Ata bëjnë thirrje për mbajtjen e maskës dhe shmangien e grumbullimeve të mëdha.