Grumbullimet në takimet e PD, Duma: Një valë që nuk e ndalon dot

Në një shtet ku forca politike që drejton ka kapur të gjitha institucionet, qytetarët janë grumbulluar në fushatën elektorale të PD-së për t’u ndjerë të përfaqësuar dhe për të kërkuar ndryshimin. Kështu e shikon kandidatja demokrate Grida Duma, praninë e shumë mbështetësve në tubimet elektorale, të cilat shigjetohen shpesh nga kryeministri për msorespektim të am,save anticovid.