Grumbullimet te liqeni pezullojnë shefin e komisariatit

Pas pezullimit nga detyra të shefit të komisariatit numër 1 dhe vërejtjes ndaj kreut të komisariatit numër 2, Policia e Shtetit dhe ajo Bashkiake u kujdesën që askush mos të hyjë te Liqeni Artificial.