Grupi i A2 në Siri, në dyert e kampit Al-Hawl

A2 ndodhet në Siri, në kampin Al Hawl, aty ku mendohet të jenë rreth 80 shqiptarë. Julian Kasapi dhe Endrit Myftari kanë raportuar që prej mbrëmjes së të hënës situatën në veriun e Sirisë, ndërsa këtë të martë kanë udhëtuar drejt kampit me mbi 75 mijë persona.