Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Grupi i PD dhe reforma zgjedhore, PS refuzon Bardhin për anëtarët e komisionit, injoron firmat pro tij

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 17:01 | Aktualitet

Debati se kush drejton grupin parlamentar të PD dhe si rrjedhojë kush ka te drejte te beje propozime ne emër te tij, nuk gjeti zgjidhje as ne seancën e sotme plenare. Kërkesat e kryetarit aktual Gazmend Bardhi për ndryshimin e rendit te ditës për reformën zgjedhore u rrezuan me vote nga socialistet të cilët kërkuan 1 javë kohë për të vendosur për përbërjen e komisionit.

Ditari A2 CNN