Grupi i rithemelimit i gjen dyert e mbyllura në PD, Noka: Selia si Alcatraz modern. Në datë 8 e kthejmë në shtëpi lirie

Publikuar më: 5/1/2022, ora 13:11

Grupi i rithemelimit i gjen dyert e mbyllura në PD, Noka: Selia si Alcatraz modern. Në datë 8 e kthejmë në shtëpi lirie

Publikuar më: 5/1/2022, ora 13:11

Deputeti i Partisë Demokratike dhe anëtar i komisionit të rithemelimit të PD, akuzoi Lulzim Bashën dhe Edi Ramën se e kanë kthyer selinë e PD në një burg, por që do të çlirohet në datën 8 janar, ku mbështetësit e Berishës kanë organizuar një protestë, pasi i kishin lënë Bashës afat deri sot për të liruar zyrat.

Grupi i rithemelimit i gjen dyert e mbyllura në PD, Noka: Selia si Alcatraz modern. Në datë 8 e kthejmë në shtëpi lirie

Publikuar më: 5/1/2022, ora 13:11

Deputeti i Partisë Demokratike dhe anëtar i komisionit të rithemelimit të PD, akuzoi Lulzim Bashën dhe Edi Ramën se e kanë kthyer selinë e PD në një burg, por që do të çlirohet në datën 8 janar, ku mbështetësit e Berishës kanë organizuar një protestë, pasi i kishin lënë Bashës afat deri sot për të liruar zyrat.