Grupi i rithemelimit i gjen dyert e mbyllura në PD, Noka: Selia si Alcatraz modern

Publikuar më: 5/1/2022, ora 19:22

Grupi i rithemelimit i gjen dyert e mbyllura në PD, Noka: Selia si Alcatraz modern

Publikuar më: 5/1/2022, ora 19:22

Deputeti i Partisë Demokratike dhe anëtari i komisionit të rithemelimit të PD-së, akuzoi Lulzim Bashën dhe Edi Ramën se e kanë kthyer selinë e PD-së në një burg.