Grupi parlamentar i PS, Braçe: Urrej të jem ushtar, jepi njerëzve liri dhe do jesh vetë i fortë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 21:50

Grupi parlamentar i PS, Braçe: Urrej të jem ushtar, jepi njerëzve liri dhe do jesh vetë i fortë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 21:50