Grushte në tubimin e Zemmour, kandidati presidencial në Francë dhunohet nga protestuesi

Publikuar më: 6/12/2021, ora 11:50

Grushte në tubimin e Zemmour, kandidati presidencial në Francë dhunohet nga protestuesi

Publikuar më: 6/12/2021, ora 11:50

Tensione të larta në tubimin e parë elektoral të kandidatit presidencial të së djathtës ekstreme në Francë. Një protestues tërhoqi me forcë Erik Zemur duke i shkaktuar atij lëndime të lehta në qafe, ndërsa mbështetësit e tij qëlluan me grushte dhe sende të forta disa manifestues kundër racizmit.

Grushte në tubimin e Zemmour, kandidati presidencial në Francë dhunohet nga protestuesi

Publikuar më: 6/12/2021, ora 11:50

Tensione të larta në tubimin e parë elektoral të kandidatit presidencial të së djathtës ekstreme në Francë. Një protestues tërhoqi me forcë Erik Zemur duke i shkaktuar atij lëndime të lehta në qafe, ndërsa mbështetësit e tij qëlluan me grushte dhe sende të forta disa manifestues kundër racizmit.