Gurakuqi: Parlamenti, institucion njëpartiak dhe sektar – A2

Gurakuqi: Parlamenti, institucion njëpartiak dhe sektar

Romeo Gurakuqi, pedagog dhe ish-deputet i Partisë Demokratike, deklaroi në studion e “Ditari” në A2 se “sot Parlamenti është një institucion njëpartiak dhe sektar” që, sipas tij, “vulos vendimmarrjet që merren në restorantet ku drekon kryeministri”.