Gurë dhe gaz lotsjellës, përplasje të ashpra në Kavajë – A2

Gurë dhe gaz lotsjellës, përplasje të ashpra në Kavajë

Ka zgjatur për rreth 1 orë e 30 minuta situata e tensionuar në shkollën “3 Dëshmorët” në Kavajë, ku është vendosur dhe KZAZ nr.42 për zgjedhjet e 30 qershorit.