Gurët në veshka, shqiptarët pinë pak ujë: Probleme edhe fëmijët nga kequshqyerja

Publikuar më: 28/2/2023, ora 15:30

Gurët në veshka, shqiptarët pinë pak ujë: Probleme edhe fëmijët nga kequshqyerja

Publikuar më: 28/2/2023, ora 15:30

Shqiptaret pine shume pak uje ndaj dhe problemet me veshkat i kane te shtuara. Mjeket nefrologe deklarojne se vitet e fundit eshte rritur numri i femijeve qe vuajne nga guret ne veshka, jo vetem per shkak te trashegimise, por edhe

Gurët në veshka, shqiptarët pinë pak ujë: Probleme edhe fëmijët nga kequshqyerja

Publikuar më: 28/2/2023, ora 15:30

Shqiptaret pine shume pak uje ndaj dhe problemet me veshkat i kane te shtuara. Mjeket nefrologe deklarojne se vitet e fundit eshte rritur numri i femijeve qe vuajne nga guret ne veshka, jo vetem per shkak te trashegimise, por edhe