“Guri i Kamjes” mbledh të apasionuarit e natyrës në juglindje

Publikuar më: 1/2/2023, ora 13:38

“Guri i Kamjes” mbledh të apasionuarit e natyrës në juglindje

Publikuar më: 1/2/2023, ora 13:38

Vullneti dhe dëshira për të promovuar bukuritë e juglindjes, ka mjaftuar që disa nga guidat turistike të Korçës, Pogradecit dhe Librazhdit, të organizojnë një ngjitje në Gurin e Kamjes, në Pogradec. Atë që institucionet shtetërore kanë muaj që e premtojnë, këta të rinj e organizuan shumë thjesht dhe bukur, si dhe me një pjesëmarrje të konsiderueshme.

“Guri i Kamjes” mbledh të apasionuarit e natyrës në juglindje

Publikuar më: 1/2/2023, ora 13:38

Vullneti dhe dëshira për të promovuar bukuritë e juglindjes, ka mjaftuar që disa nga guidat turistike të Korçës, Pogradecit dhe Librazhdit, të organizojnë një ngjitje në Gurin e Kamjes, në Pogradec. Atë që institucionet shtetërore kanë muaj që e premtojnë, këta të rinj e organizuan shumë thjesht dhe bukur, si dhe me një pjesëmarrje të konsiderueshme.